NOS term wat betekend dat als het bij een artikel staat?

"NOS product" is een term die wordt gebruikt om aan te geven dat een product "New Old Stock" is. Dit betekent dat het product nieuw is, maar al een tijdje op de plank heeft gelegen en dus niet meer in productie is.

Als Nederlandse klant betekent een NOS product dat je een nieuw product koopt dat niet langer in productie is. Dit kan soms betekenen dat het product niet meer gemakkelijk verkrijgbaar is, dus het kan een goede kans zijn om een zeldzaam product te kopen.

Meer over NOS producten

Als je op zoek bent naar een NOS product, dan ben je op zoek naar een nieuw product dat niet langer in productie is. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat de fabrikant gestopt is met de productie van dat specifieke product of door wijzigingen in het productieproces.

Hoewel NOS producten nieuw zijn, kunnen ze al wel een tijdje op de plank hebben gelegen en dus wat stof hebben verzameld. Het kan daarom verstandig zijn om de producten voor gebruik eerst goed te controleren en schoon te maken.

NOS producten zijn vaak populair bij verzamelaars of mensen die op zoek zijn naar specifieke producten die niet langer verkrijgbaar zijn. Bij Heylampie.nl hebben we een ruime voorraad aan NOS producten, waaronder Tl-verlichting en Tl-buizen. Deze producten zijn nieuw en ongebruikt, maar kunnen wellicht niet meer zo gemakkelijk elders verkrijgbaar zijn.

  • Registreren

Nieuw account registreren

Heef tu al een account?
Inloggen Of Paswoord resetten