DT Homeshopping

Wie zijn wij eigenlijk

Wij zijn Don en Tim en samen hebben wij DT Homeshopping opgericht in 2021 na een fusie tussen Tim zijn bedrijf en de handel van Don. Beide in die tijd buren van elkaar.

Hoe zijn wij begonnen?

Tim bezat al een e-commerce bedrijf voornamelijk gericht op de detailhandel en klein elektronica. Don zat in de handel en doordat Tim al op diverse platvormen verkocht was de link snel gemaakt. Eerst nog apart en later de keuze gemaakt om samen verder te gaan. Dit is uitgegroeid van begonnen op zolder en je bijna geen weg meer kunnen vinden door de voorraad naar een mooi kantoor met opslag aan de Edisonweg in Alkmaar binnen het half jaar.

DT Homeshopping V.O.F. bestaat nu uit de groothandel DT Homeshopping.nl, Verlichting winkel Heylampie.nl en binnenkort volgen daarop nog: Feestwinkel Heyfeestbeest.nl en incontinentiezorg incowinkel.nl (verwacht medio september 2023)

Waar staan wij voor?

We richten ons op service en proberen deze altijd zeer hoog te houden. Helaas merk je wel eens dat hier misbruik van gemaakt wordt maar over het algemeen komen wij zeer betrouwbare kopers tegen die we dan ook voorzien van de hoogste klantenservice mogelijk. Heb je vragen? Wij beantwoorden binnen het uur (waar mogelijk), Artikel niet of stuk ontvangen? Wij lossen het vaak direct op voor u.

We willen graag dat iedereen bij ons een fijne winkelervaring heeft zoals u ook in een fysieke winkel zal hebben.

  • Registreren

Nieuw account registreren

Heef tu al een account?
Inloggen Of Paswoord resetten